Sherbimi për Konsumatorët tonë shqiptar

Ne BKK Pfalz kemi puntor me prejardhje te ndryshmë dhe me shum aftësi gjuhësore. Ne deshirojm te ju ndihmojm ne përkthimin dhe kontaktimin e juaj.

Un quhëm Farije Halimi, jam puntorë për Konsumatorët tonë te ri. Nese keni disa pytje na kontaktoni ne numrin e sherbimit tonë. Un jam e kënqur kur mundem me ju ndihmuar.

0621-68559420
fhalimi@bkkpfalz.de

Burim Kabashaj

Unë quhëm Burim Kabashaj dhe menaxhoj ekipin e kontabilitetit. Nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni në numrin e shërbimit. Ne jemi të kënaqur nëse ju jeni te kënaqur.

0621-685595893
bkabashaj@bkkpfalz.de